x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Diaconescu: După ce 10 ani am avut un preşedinte chior, vom avea şi unul ştirb

Diaconescu: După ce 10 ani am avut un preşedinte chior, vom avea şi unul ştirb

24 Feb 2011   •   08:54
Diaconescu: După ce 10 ani am avut un preşedinte chior, vom avea şi unul ştirb
Sursa foto: Dragos Stoica /Jurnalul National
153446-.jpgPatronul OTV şi fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a spus aseară că, dacă 10 ani românii au avut un preşedinte chior, în următorii 10 ani o să aibă unul ştirb, adică pe el. Replica a venit după ce poetul Mircea Dinescu l-a întrebat pe Diaconescu de ce are "pauză" între dinţi.

"L-am văzut mai bine acum pe domnul Diaconescu pe ecranul ăsta mare. Şi eu am o pauză între dinţi, din naştere. Văd că are o pauză foarte mare. V-au scos dinţii la anchetă, sau ce s-a întâmplat?", l-a întrebat Mircea Dinescu pe patronul OTV.

"Să vă explic, domnu' Dinescu. Dacă până acum, 10 ani am avut un preşedinte, cum se spune în popor, chior, acum o să avem 10 ani un preşedinte ştirb", a răspuns, amuzat, Diaconescu.

"E vorba de faptul că dinţii mei au migrat dintr-o parte într-alta şi s-a format acea - să spunem - strungăreaţă, ca a dumneavoastră. Sunt atât de sănătoşi încât nu am vrut să umblu la ei. Ca să am o caracteristică ca a lui Traian Băsescu, am şi terminaţia care mă avantajează, cu 'escu' la nume. Şi de-asta sigur o să vă fiu preşedinte vreo 10 ani", a spus Dan Diaconescu, la Realitatea TV.

×