x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Diana Șoșoacă, senator AUR, fără mască de protecție în sala de plen

Diana Șoșoacă, senator AUR, fără mască de protecție în sala de plen

21 Dec 2020   •   12:47
Diana Șoșoacă, senator AUR, fără mască de protecție în sala de plen

Diana Șoșoacă, senator AUR, participă la prima ședință a forului legislativ fără mască de protecție. Ea spune că Parlamentul nu este „groapa cu lei, ci groapa cu hiene” și că a primit la început de mandat un laptop, un set cu pix și stilou „foarte elegant”, regulamente și Constituția.

„Suntem în plen, în Senatul României. Așa cum am promis, o să vedeți tot ce este aici. Hai să vă arăt un pic sala. Pe noi ne-au pus între PSD și PNL. Se păstrează câte un loc liber între parlamentari pentru a se respecta regulile. Interesant. Când intri, trebuie să semnezi condica, nu se mai strigă catalogul”, spune Diana Șoșoacă la începutul unei transmisiuni live pe Facebook.

Șoșoacă nu poartă mască de protecție. După consultările de la Cotroceni, Diana Șoșoacă preciza că are adeverință medicală care îi permite să nu poarte mască de protecție.

Ea apreciază că Parlamentul nu este „groapa cu lei, ci groapa cu hiene”: „Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”.

Șoșoacă precizează că a primit, la început de mandat, un laptop, un set cu pix și stilou „foarte elegant”, regulamente și Constituția.

Președintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul ales la alegerile din 6 decembrie luni, la ora 12.00.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: diana sosoaca aur masca de protectie