x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Disputa pentru Marmosim

Disputa pentru Marmosim

02 Feb 2005   •   00:00

Pedistii Adriean Videanu (foto) si Cozmin Gusa cer amandoi presei sa lamureasca scandalul aparut in jurul licentelor acordate de Guvernul Nastase firmei lui Videanu, Marmosim, pentru exploatarea unor zacaminte de marmura din zona Hunedoara.

OANA STANCU

Ieri, in sedinta conducerii PD, Videanu i-a reprosat direct lui Gusa ca el a transmis presei informatia, insinuand o apropiere a lui de PSD. "Este o dezinformare josnica. S-a insinuat ca am legaturi cu PSD. In toate emisiunile din campanie, Tanasescu stia bilantul firmei mele mai bine decat mine. Credeti ca as fi putut influenta Guvernul Nastase", s-a aparat Videanu in fata presei. El a sutinut ca licentele primite conform legii minelor sunt pentru 14 cariere aflate in conservare de sase ani si deci nerentabile economic, ca atare nu primeste o data cu hotararea aprobata de Guvernul Nastase decat responsabilitati, nu facilitati. "Mi-au dat doar povara investitiilor de mediu. Asa ca ii astep pe colegiui politicieni si pe ziaristii interesati sa le concesionez public aceste licente gratis", s-a adresat el indirect lui Gusa.

De partea celalata, la iesirea de la sedinta conducerii PD, Cozmin Gusa a anuntat si el ca este lezat de punerea in carca sa a acestui scandal de presa, atat timp cat o hotarare de guvern este o informatie publica si ca ii va da in judecata pe toti cei care vor mai lega aparitia articolelor de presa de numele sau. "Adica pe cine? Pe Videanu", a sarit ca ars Vasile Blaga in conferinta de presa, aratand cat de mare e supararea adunata in jurul lui Gusa.

×
Subiecte în articol: politic