x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Am decis la CExN ca întregul PSD să-l sprijine pe Ponta să rămână în fruntea Guvernului

Dragnea: Am decis la CExN ca întregul PSD să-l sprijine pe Ponta să rămână în fruntea Guvernului

22 Iul 2015   •   21:39
Dragnea: Am decis la CExN ca întregul PSD să-l sprijine pe Ponta să rămână în fruntea Guvernului
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, s-a decis în unanimitate ca Victor Ponta să fie sprijinit să rămână în fruntea Guvernului.

"A doua concluzie a acestui Comitet Executiv Naţional a fost menţinerea actului de guvernare, participarea la guvernare. Toţi am hotărât, în frunte cu mine, să facem tot ce ne stă în putinţă ca Victor Ponta să se simtă asigurat şi sprijinit de un PSD unit şi puternic. Victor Ponta va fi sprijinit să rămână prim-ministru în Guvernul României de toţi membrii de partid, în frunte cu mine, în frunte cu noi toţi", a afirmat Dragnea.

El a adăugat că, înainte de declaraţiile de presă de la finalul reuniunii, a avut o discuţie telefonică cu vicepremierul Gabriel Oprea.

"Sprijină formula care a fost votată astăzi în CExN şi-l asigur şi pe domnul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, şi pe colegii de la UNPR de dorinţa noastră de colaborare onestă, cinstită pe care am şi prestat-o până acum. De asemenea, colegilor de la ALDE le transmitem la fel că PSD a rămas acelaşi partener corect şi loial şi împreună cred că putem asigura o guvernare pentru această ţară care să menţină dezvoltarea economică de până acum", a spus preşedintele interimar al PSD.

AGERPRES  

×