x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea este SIDERAT: cum i-a PĂCĂLIT Traian Băsescu pe cei din PSD

Dragnea este SIDERAT: cum i-a PĂCĂLIT Traian Băsescu pe cei din PSD

06 Mai 2017   •   13:03
Dragnea este SIDERAT: cum i-a PĂCĂLIT Traian Băsescu pe cei din PSD
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat siderat de modul în care a jucat Traian Băsescu în Parlament. Dragnea s-a arătat surprins de "alianţa" lui Traian Băsescu cu PSD din Parlament.

"Normal ca m-a surprins, dar în acelaşi timp m-a şi dezamagit. PSD a ajuns să îi facă mendrele lui Băsescu şi apoi să iasă oamenii în stradă să ne înjure pe noi pentru Băsescu", a subliniat Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea a vorbit și despre Comisia parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor din 2009, făcând referire și la cine s-a gândit că ar fi putut să o conducă, dar că a renunţat la persoana respectivă.

Întrebat dacă s-a gândit la o personalitate politică care ar putea conduce o asemenea anchetă, liderul PSD a precizat că: "Mă gândisem, dar se pare ca mă gândisem greșit", făcând aluzie la Șerban Nicolae.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a făcut referire la Șerban Nicolae, însă acesta a precizat din nou doar că "mă gandisem la cineva, dar se pare că mă gândisem greșit", evitând să ofere un nume.

×
Subiecte în articol: traian basescu