x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Victor Ponta a greşit prin renunţarea la conducerea partidului

Dragnea: Victor Ponta a greşit prin renunţarea la conducerea partidului

19 Iul 2015   •   23:43
Dragnea: Victor Ponta a greşit prin renunţarea la conducerea partidului
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Antena 3, că, la ora actuală, faţă de Victor Ponta îl încearcă "sentimente de prietenie".

El a adăugat că nu a fost dezamăgit de faptul că Ponta nu l-a anunţat despre intenţia sa de a demisiona de la şefia partidului, ci acest lucru l-a supărat.

"M-a supărat, nu m-a dezamăgit, pe mine m-a supărat, că eu nu sunt cu dezamăgiri... Eu vorbesc de o relaţie de camaraderie cu Victor Ponta de cinci ani şi jumătate, în care eu, şi cu gîndul şi cu fapta, am fost alături de el. Şi cred că ştiţi foarte bine că mi-am asumat în permanenţă, public, nepublic, prin televiziuni, prin ţară... Nu există aşa ceva, pe mine m-a supărat asta", a spus Dragnea.

El a adăugat că, în tot acest timp, s-a aflat "în faţa liniei de luptă a regimului Băsescu".
Dragnea a mai spus că în privinţa condamnării sale la ÎCCJ în dosarul referendumului resimte "o zonă de deranj şi dezamăgire din partea unor colegi, dar atât".

"În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, pentru el simt prietenie... Supărat că a făcut gestul acesta (de a se retrage din fruntea PSD - n.r.) şi că nu mi-a dat şi mie şansa, cred că nu a dat-o nimănui, să discute şi să-l facă să înţeleagă că nu e bine să-şi dea demisia, nici pentru el, nici pentru partid, nici pentru Guvern, nici pentru ţară, până la urmă. Dincolo de asta, te poţi supăra pe un prieten, dar prietenia rămâne, prietenia nu e un sentiment care se evaporă la o supărare de genul acesta. Asta simt pentru Victor Ponta", a declarat coordonatorul politic al PSD.

Dragnea a precizat că nu are, la ora actuală, o relaţie "rece" cu premierul.

"El s-a întors marţi seară, miercuri dimineaţă, nu ştiu (din Turcia - n.r.). Eu eram în ţară, în câteva judeţe. Ne-am văzut joi seară, am stat de vorbă aşezat, două-trei ore, ne-am văzut luni dimineaţă, după ce a luat decizia pe care a anunţat-o pe Facebook. Ne-am văzut joi, am stat undeva la patru ore şi jumătate, am avut o discuţie foarte lungă şi aşezată şi destul de serioasă. Am vorbit astăzi şi a rămas să ne vedem săptămâna viitoare din nou. Nu e vorba de... rece (relaţie - n.r.), eu îl înţeleg. Victor trece printr-o perioadă foarte grea şi nu mai este foarte, foarte stabil şi îl înţeleg. (...) Nu am o problemă cu Victor Ponta", a menţionat coordonatorul politic al PSD.  

Agerpres

×