x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Băsescu, mesaj pe Twitter: "Dacă ţi-e frică de prieteni e rău"

Elena Băsescu, mesaj pe Twitter: "Dacă ţi-e frică de prieteni e rău"

20 Aug 2012   •   09:22
Elena Băsescu, mesaj pe Twitter: "Dacă ţi-e frică de prieteni e rău"

"Daca ti-e frica de prieteni e rau", a scris fiica cea mica a presedintelui suspendat, in aceasta dimineata, pe Twitter.

Mesajul Elenei Basescu ar putea face referire la o afirmatie facuta de Crin Antonescu vineri seara. Afirmand ca presedintele suspendat Traian Basescu nu va reveni la Palatul Cotroceni, Crin Antonescu a comentat in legatura cu declaratiile lui Philip Gordon, asistentul Secretarului Departamentului de Stat Hillary Clinton.

"Am discutat despre votul care s-a dat. Dl Gordon, nicio secunda nu a pus problema ipotezei unor fraude masive. Nu ne-a intrebat si dat fiind ca, inainte de intalnire nu existase in spatiul public aceasta discutie, aici am protestat. Dl Gordon, care nu a discutat acest subiect cu noi absolut deloc, declaratia sa finala cuprinde pasajul care contine acuzatii credibile de fraude masive, in momentul ala am spus: nu mai sunt de acord, nu mai e corect, nu am discutat despre asta si nu s-a intamplat asa ceva", a aratat presedintele interimar, vineri seara la Realitatea TV, potrivit dcnews.ro.

Intrebat daca la o confruntare la prezidentiale din 2014 s-ar teme mai mult de Mihai Razvan Ungureanu sau de Sorin Oprescu, Antonescu a raspuns: "De Departamentul de Stat al Statelor Unite".

×