x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea asigură şefia PDL Bucureşti până la validarea consilierilor locali şi generali

Elena Udrea asigură şefia PDL Bucureşti până la validarea consilierilor locali şi generali

15 Iun 2012   •   10:26
Elena Udrea asigură şefia PDL Bucureşti până la validarea consilierilor locali şi generali

Prim-vicepresedintele PDL Bucuresti Costica Canacheu a afirmat ca sefia organizatiei va fi asigurata in continuare de presedintele demisionar Elena Udrea pana la finalizarea procedurilor de validare a consilieri locali si generali alesi in Capitala.

"Presedintele PDL Bucuresti, pana la o noua organizare, este Elena Udrea. Este presedintele demisionar, dar, pana la o noua structura, este Elena Udrea si Biroul Permanent, care este la municipiu", a declarat Canacheu, potrivit Agerpres.

Prim-vicepresedintele PDL a precizat ca la PDL Bucuresti conducerea nu este una interimara. "Suntem toti in pozitie. Daca ati retinut declaratia, demisia doamnei Udrea este efectiva de la momentul incheierii procedurilor de validare a consilierilor locali si generali din Bucuresti, pentru ca era firesc sa fie asa, sa asiguram indeplinirea procedurilor", a explicat Canacheu.

El a mai spus ca, deocamdata, nu se gandeste sa candideze la sefia PDL Bucuresti. "Deocamdata, nu am ganduri (n.r. sa candideze). Avem preocupari in legatura cu finalizarea procedurilor in legatura cu alegerile locale la Bucuresti, depunerea rapoartelor financiare, a tuturor documentelor necesare pentru a ajunge la sedintele de constituire a consiliilor locale si a Consiliului General. Dupa Colegiul Director ne vom exprima pozitiile", a conchis Costica Canacheu.

×