x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: "Există posibilitatea ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei. Ar câştiga"

Elena Udrea: "Există posibilitatea ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei. Ar câştiga"

30 Sep 2015   •   23:41
Elena Udrea: "Există posibilitatea ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei. Ar câştiga"

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, la România TV, că există posibilitatea ca fostul preşedinte Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei.

Elena Udrea a dezvăluit că se întâlneşte des cu Traian Băsescu şi se află în aceleaşi relaţii ca înainte. Referitor la o posibilă candidatură la Primăria Capitalei, fostul ministru a declarat că nu ia în calcul o astfel de mişcare. În schimb, Traian Băsescu ar putea candida pentru fotoliul de primar şi "ar şi câştiga".

"Acum eu nu am un plan de a face politică. Nu îmi trece prin cap să candidez la Primăria Capitalei. E un scenariu la nivel de fantezie. Traian Basescu nu a luat nici o decizie referitor la acest aspect. Teoretic există posibilitatea să candideze la Primăria Capitalei. Băsescu ar câştiga. Avem lideri politici slabi, timoraţi. Daca vom avea candidati marionete asa cum am avut la preşedinţie, pe modelul Iohannis, personal nu văd altă soluţie decât să candideze Basescu. Nu văd cu cine să se compare intr-o lupta pentru Primăria Capitalei", a declarat Udrea.

 

×