x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Nu sunt de acord să intrăm în PNL, topindu-ne în acest partid

Elena Udrea: Nu sunt de acord să intrăm în PNL, topindu-ne în acest partid

10 Mar 2013   •   16:05
Elena Udrea: Nu sunt de acord să intrăm în PNL, topindu-ne în acest partid
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat duminică, la Tulcea, că nu este de acord ca partidul, pentru a cărui şefie candidează, să fuzioneze cu PNL, informează agerpres.ro.

"Se aude că există un proiect ca PDL să fuzioneze cu PNL. Sub ce formă? Eu nu sunt de acord cu acest proiect. Nu sunt de acord să intrăm în PNL, topindu-ne în acest partid. Dorim alianţă, reconstrucţia dreptei? Foarte bine! Mai vedem dacă cu Antonescu! Dar să fuzionăm cu PNL, topindu-ne cu partidul lui Antonescu, niciodată! Trebuie să facem din nou din partidul nostru cel mai puternic şi cel mai iubit partid din România, aşa cum era în anul 2004", a declarat Elena Udrea.

Deputata democrat-liberală şi-a exprimat îngrijorarea din cauză că partidul pierde membri şi a menţionat că "cine vrea să plece din PDL, să plece acum!".

În ceea ce priveşte moţiunea depusă pentru a câştiga şefia PDL, deputata Elena Udrea a afirmat că aceasta propune reformarea partidului pe baza unui dialog real între conducere şi membrii din teritoriu, promovarea membrilor în funcţie de performanţele profesionale şi implicarea în politică, precum şi recâştigarea electoratului pierdut în ultimii ani.

"Ideile bune nu sunt toate la mine. Moţiunea se construieşte pe măsură ce este prezentată în teritoriu, iar la final va cuprinde toate ideile colegilor din partid. Dacă vom găsi ceva necuprins în ea în alte moţiuni, eu îmi doresc nu numai să preluăm din ele, ci inclusiv să avem în viitoarea structură de conducere a partidului susţinători ai tuturor moţiunilor", a menţionat deputata Udrea.

Ea a mai spus că, dacă alegerile se vor desfăşura corect, are toate şansele să câştige şefia partidului, în caz contrar urmând să rămână un simplu membru.

"Mi s-a oferit o funcţie în actuala structură de conducere a partidului, însă am refuzat-o din cauză că nu vreau să fiu în această structură decât ca urmare a votului colegilor. Eu nu candidez decât la funcţia de preşedinte", a conchis deputatul PDL.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea alegeri pdl