x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară

29 Ian 2015   •   23:13
Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară

Elena Udrea a luat decizia de se autosuspenda din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară şi, conform Statutului PMP şi-a delegat atribuţiile către unul dintre vicepreşedinţi, în speţă Eugen Tomac, a declarat secretarul general adjunct al formaţiunii, Gelu Vişan. 

 
"Elena Udrea a luat decizia de a se autosuspenda şi în conformitate cu Statutul a delegat atribuţiile unuia dintre vicepreşedinţi - Eugen Tomac. De altfel, domnul Eugen Tomac este singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte la Congresul Partidului Mişcarea Populară şi este şi vicepreşedinte al partidului. Doamna Udrea i-a delegat atribuţiile domnului Eugen Tomac", a precizat Vişan. 
 
Deputatul Elena Udrea a fost pusă joi sub urmărire penală de DNA pentru spălare de bani (în forma dobândirii/ utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracţiuni) şi fals în declaraţii de avere, în dosarul Microsoft. Elena Udrea a fost adusă cu mandat la sediul DNA, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă acuzaţiile. Procurorii DNA au dispus, totodată, ca deputatul Elena Udrea să fie cercetată sub control judiciar. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea