x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, declaraţii aiuritoare în Parlament: "M-AU DEZBRĂCAT, mi-au luat SUTIENUL şi N-AM AVUT FEON"

Elena Udrea, declaraţii aiuritoare în Parlament: "M-AU DEZBRĂCAT, mi-au luat SUTIENUL şi N-AM AVUT FEON"

23 Feb 2015   •   16:50
Elena Udrea, declaraţii aiuritoare în Parlament: "M-AU DEZBRĂCAT, mi-au luat SUTIENUL şi N-AM AVUT FEON"
Sursa foto: Elena Udrea, declaraţii aiuritoare în Parlament: "M-AU DEZBRĂCAT, mi-au luat SUTIENUL şi N-AM AVUT FEON"

Elena Udrea a cuvântat în Parlamentul României, în fața deputaților, care trebuiau să voteze solicitarea DNA privind o nouă cerere de arestare preventivă în dosarul Gala Bute. În discurs, Elena Udrea a certat audienţa pentru încuviinţarea de către parlamentari a cererilor procurorilor de arestare preventivă şi cercetare penală, dar a oferit şi câteva detalii din arestul Poliţiei Capitalei. Elena Udrea a descris foarte plastic condiţiile de arest, principalele probleme fiind că a fost dezbrăcată la piele, i-a fost confiscat sutienul şi că n-a avut feon să se usuce la păr.

"Dragi colegi, ati votat sasee cereri impotriva mea. Le-ati aprobat pe toate, sub marota ca "noi nu ne opunem justitiei". Celor mai multi dintre dumneavoastră le-a fost teama. Ati stat pana la unu noaptea intr-o disciplina nemaintalnita. Stimati colegi, in urma cu doua saptamani ati aprobat sapte captete de acuzare impotriva mea. Sunt vanata sistematic, iar faptul ca mai exista doua cererei reprezinta inca o dovada in acest sens. In ritmul asta o sa ne vedem din doua in doua saptamani, pana in 2016. Am stat în arest preventiv, m-au dezbracat, mi-au luat sutienul. Geamul nu se inchidea cum trebuie, deci daca te spalai pe cap riscai sa racesti. Mai mult, nu exista feon sa te usuci la par. Apa calda era doar dimineata si noaptea, iar veceul era de tip turcesc. Am pus un pet sa nu iasa sobolanii din veceu", a declarat Elena Udrea în Parlamentul României.

Cele mai citite articole:

Marte, Venus şi Luna - aliniere BIZARĂ în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)
Au scanat STATUIA LUI BUDDHA căutând pergamente ascunse. INCREDIBIL ce au găsit! (VIDEO)
DUMNEZEU ESTE FEMEIE! ULUITOAREA MARTURISIRE a unui preot care a trecut prin moarte clinica
Cum îşi dau intelectualii nevestele la schimb. Exclus graşii, agramaţii, bădăranii şi cocalarii
SECRETUL DIN CRIPTĂ! Ce au descoperit arheologii într-o CAPELĂ construită în 1520, pe vremea Dinastiei Tudorilor (VIDEO)
SCANDAL DE PROPORȚII la Berlin. Ce au folosit militarii germani în loc de mitraliere, în timpul unui exerciţiu NATO din Norvegia

×