x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marte, Venus şi Luna - aliniere BIZARĂ în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)

Marte, Venus şi Luna - aliniere BIZARĂ în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)

23 Feb 2015   •   09:40
Marte, Venus şi Luna - aliniere BIZARĂ în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)
Sursa foto: Facebook

În aceste zile, Marte, Venus şi Luna se află într-o conjunctură extrem de rară, un aliniament care poate avea efecte mai puţin faste asupra Pamantului, scrie express.co.uk.

Specialiştii spun că spectacolul ceresc este evenimentul astronomic al anului, mai ales că orbitele planetelor pot fi vizibile cu ochiul liber.

Cu toate acestea, aliniamentul reînvie predicţii din mitologia antică, ce avertizează că fenomentul straniu va avea urmări întunecate şi sinistre.

Mai mult, bizarul eveniment este asociat cu ceea ce unii spun ca va fi "Sfarsitul Lumii". De asemenea, în trecut, un aliniament de acest gen au precedat fenomenul de "Lună în sânge" - eveniment despre care se spune că marchează cea de-a doua venire a lui Hristos.

Biblia avertizează că "soarele se va preface în întuneric şi luna în sânge, înainte de marea şi teribila zi în care Domnul va veni".

O aliniere similară Venus-Marte din mai 2011 a coincis cu un val de furtuni severe, inundaţii şi tornade pe teritoriul Americii. Vânturi devastatoare au rupt copaci şi cabluri de alimentare în statul Kansas, cea mai violentă fiind tornada Joplin.

Pastorul american Mark Biltz spune că mesajele ascunse din Vechiul Testament avertizează asupra faptului că Apocalipsa este iminentă atunci când planetele se comportă ciudat.Cele mai citite articole:
OZN prăbuşit într-un lac din Canada? IMAGINEA CARE A LUAT CU ASALT INTERNETUL
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei misterioase a zborului MH370. La ce concluzii au ajuns anchetatorii (VIDEO)
APARIŢIE MISTERIOASĂ în estul Germaniei. Ce simbol a descoperit un peisagist în mijlocul unei păduri de pin
BARAJUL APOCALIPSEI. Se întâmplă în fiecare an, într-o provincie din China. Vezi IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

Au scanat STATUIA LUI BUDDHA căutând pergamente ascunse. INCREDIBIL ce au găsit! (VIDEO)
DUMNEZEU ESTE FEMEIE! ULUITOAREA MARTURISIRE a unui preot care a trecut prin moarte clinica
SCANDAL DE PROPORȚII la Berlin. Ce au folosit militarii germani în loc de mitraliere, în timpul unui exerciţiu NATO din Norvegia

×