x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc, despre viitorul PDL: Lupta e deschisă. Băsescu îndeamnă la calm

Emil Boc, despre viitorul PDL: Lupta e deschisă. Băsescu îndeamnă la calm

15 Iun 2012   •   07:50
Emil Boc, despre viitorul PDL: Lupta e deschisă. Băsescu îndeamnă la calm

Presedintele demisionar al PDL a declarat, in aceasta dimineata, ca duminica va decisa data la care va fi organizat Consiliul extraordinar al PDL. "Oricine este binevenit sa-si depuna candidatura. Lupta e deschisa, iar partidul va decide cine este cel mai potrivit pentru aceasta functie", a afirmat Emil Boc.

Fostul premier este convins ca PDL va putea depasi situatia dificila cauzata de scorul slab la alegerile locale. "Acest partid a avut intotdeauna capacitatea sa se mobilizeze in cele mai grele momente", a spus Boc.

Despre Mihai Razvan Ungureanu, Boc a spus ca acesta are un proiect politic de dreapta si ca nu este considerat un adversar al PDL.

In legatura cu scorul obtinut la alegerile locale, fostul premier a afirmat ca "masurile de austeritate n-au fost singurele cauze ale infrangerii la alegerile locale. "Nimeni sa nu-mi spuna ca Romania putea fi salvata fara masuri drastice, aspre. Romania nu rezista din punct de vedere economic fara restrangeri bugetare", a spus Emil Boc.

Presedintele interimar al PDL a mai spus ca a vorbit ieri cu Traian Basescu, dupa Colegiul Director al PDL, seful statului sfatuindu-i pe democrat-liberali "sa-si pastreze calmul".

×