x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor spune că nu ştie nimic despre schimbul de informaţii dintre poliţişti şi interlopi la Caracal

Fifor spune că nu ştie nimic despre schimbul de informaţii dintre poliţişti şi interlopi la Caracal

06 Aug 2019   •   12:29
Fifor spune că nu ştie nimic despre schimbul de informaţii dintre poliţişti şi interlopi la Caracal

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a afirmat, marţi, întrebat de un jurnalist cum comentează "schimbul de informaţii dintre poliţişti şi interlopi la Caracal", că nu ştie despre ce este vorba.

"Nu ştiu la ce vă referiţi", a răspuns Fifor la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

"Chiar nu ştiu la ce vă referiţi", a adăugat el, în timp ce jurnalistul a încercat să îi readreseze întrebarea.

Pe de altă parte, el a remarcat "paşi mari" în desfăşurarea investigaţiei de la Caracal.

"Este o anchetă coordonată de DIICOT, noi suntem cu rol de suport în investigaţia de la Caracal. Avem în jur de 217 lucrători ai MAI implicaţi în această investigaţie. Am dispus ca pentru DIICOT să fie detaşaţi cei mai buni ofiţeri criminalişti pe care MAI îi are şi iată că se văd paşi mari în această investigaţie. Să vedem ce vor aduce şi zilele următoare", a mai spus ministrul Fifor.

În presa centrală au fost publicate, în ultimele zile, fragmente de conversaţii între fostul şef adjunct al IPJ Olt, comisarul Nicolae Alexe, şi Remus Rădoi, patronul unor firme de pază din Caracal, care ar avea circa 1.800 de angajaţi. Potrivit unor publicaţii, în trecut, acesta ar fi avut probleme cu legea, fiind inclusiv condamnat penal în 2011 pentru un incident violent.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: crimele din caracal mihai fifor