x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Călinescu va fi exclus din PNL

Florin Călinescu va fi exclus din PNL

03 Feb 2010   •   00:00
Florin Călinescu va fi exclus din PNL

Marius Postelnicu, liderul organizaţiei Piteşti a liberalilor, a anunţat astăzi că actorul Forin Călinescu va fi exclus din PNL. Excluderea propriu-zisă va avea loc luni, în cadrul şedinţei Biroului organizaţiei municipale.



Conform lui Postelnicescu, organizaţia PNL Piteşti a luat în discuţie, astăzi, "comportamentul, ca membru al organizaţiei PNL Piteşti, a lui Florin Călinescu, şi, având în vedere declaraţiile publice pe care acesta le-a făcut împotriva liderilor PNL Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu", dar şi faptul că nu şi-a plătit cotizaţia niciodată din momentul înscrierii în partid (n.r. - octombrie 2008), liberalii piteşteni au propus excluderea acestuia din partid, decizia finală urmând a fi luată luni, în şedinţa Biroului organizaţiei municipale, informează Mediafax.

Florin Călinescu a candidat, la alegerile parlamentare din 2008, din partea PNL, însă nu a obţinut mandatul de senator al Colegiului 4 Argeş pentru care a candidat.

Candidatura actorulului Florin Călinescu este luată în calcul de Organizaţia PDL Sector 4 pentru colegiul eliberat în urma demisiei Danielei Popa din Parlament, alte nume vehiculate fiind cele ale secretarului general al Camerei, Gheorghe Barbu şi a liderului filialei, Romeo Raicu, au declarat, la sfârşitul lunii ianuarie, surse din PDL.

Potrivit surselor democrat-liberale, pentru colegiul 19 din Capitală, Organizaţia sectorului 4 ia în calcul mai multe variante de candidaturi, în urma unei cercetări sociologice urmând a se stabili cine are cele mai mari şanse pentru postul de deputat.

Astfel, printre numele vehiculate pentru această candidatură se află actorul Florin Călinescu, căruia PDL i-a propus, anul trecut, şi posibilitatea de a candida în colegiul 1 din Sectorul 1, acesta declinând la acel moment oferta democrat-liberalilor.

×
Subiecte în articol: politic