x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu face PRECIZĂRI despre o eventuală demisie a ministrului Muncii

Florin Cîțu face PRECIZĂRI despre o eventuală demisie a ministrului Muncii

07 Feb 2022   •   13:13
Florin Cîțu face PRECIZĂRI despre o eventuală demisie a ministrului Muncii

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, spune că nu s-a discutat în coaliția de guvernare despre demisia ministrului Muncii, Marius Budăi, însă atrage atenția asupra faptului că trebuie mai multă muncă și mai puține discuții la televizor.

"Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, altfel pierdem banii, două sunt importante la Ministerul Muncii. E important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult ca să avem mai mult randament. Este un mesaj, în general, pentru toată lumea, mai mult sau mai puţin.

Sunt două elemente la Ministerul Muncii. Una e despre legislația pilonului 2 de pensii, care este foarte importantă, iar a doua e despre legea salarizării", a precizat acesta.

Totodată, el a explicat că activitatea ministrului Muncii va fi analizată în coaliție. 
"Vom discuta în coaliţie, vom vedea ce spunem în coaliţie. Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei. Tot ceea ce PNL vrea să spună, va spune în interiorul coaliției. Noi nu vrem să aruncăm teme în spațiul public, să le folosim, să manipulăm".

Astăzi se dezbate în Parlament moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, în contextul scandalului facturilor mari la  electricitate și gaze naturale. 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: florin citu Marius Budăi