x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Flutur: Coaliţia este unită şi va respinge categoric moţiunea de cenzură

Flutur: Coaliţia este unită şi va respinge categoric moţiunea de cenzură

18 Oct 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie nu va trece şi a precizat că decizia de a rămâne în sală la votul moţiunii va aparţine grupurilor parlamentare ale democrat-liberalilor.

"PDL votează împotriva acestei moţiuni. Coaliţia este unită şi solidară şi va respinge categoric această moţiune", a spus Flutur, care nu a putut însă să precizeze dacă parlamentarii PDL vor sta în sală la votul moţiunii de cenzură.

Gheorghe Flutur a arătat că este la latitudinea grupurilor parlamentare să stabilească modul concret de manifestare la votul privind moţiunea de cenzură.

El a mai spus că obiectivul PDL este de a susţine Guvernul.

Întrebat dacă vor fi sancţionaţi parlamentarii PDL care ar vota moţiunea de cenzură, Flutur a spus că are încredere în parlamentarii democrat-liberali şi că nu are rost ca aceştia să fie ameninţaţi cu sancţiuni.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, astăzi, că moţiunea de cenzură va fi depusă, la ora 15.30, când are loc şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Surse din coaliţie au declarat, săptămâna trecută, pentru Mediafax, că parlamentarii din partidele care formează majoritatea guvernamentală ar putea, la votul la moţiunea de cenzură, să nu ridice bilele de vot pentru a le introduce în urne, ei urmând să fie doar prezenţi la şedinţa respectivă.

×
Subiecte în articol: politic