x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Flutur, despre soarta Coaliţiei: "Bucuroşi le-am duce toate"

Flutur, despre soarta Coaliţiei: "Bucuroşi le-am duce toate"

29 Sep 2009   •   00:00

PSD şi PDL încearcă să arunce în spinarea celuilalt responsabilitatea ruperii coaliţiei şi a instabilităţii politice. Referindu-se la posibila ieşire a PSD de la guvernare, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat că "este problema dumnealor dacă aruncă ţara în criză".



Întrebat ce se va întâmpla dacă PSD va ieşi de la guvernare, vicepreşedintele PDL a spus: "Bucuroşi le-am duce toate, fie pace sau război".

"Este problema dumnealor dacă aruncă ţara în criză", a apreciat Flutur, care a spus că nu este normal ca ministrul de Interne să facă "glumiţe" legate de turismul electoral şi că PDL a mai avertizat în legătură cu acest minister, atunci când "Vanghelie vorbea de nu ştiu ce arhive".

În ceea ce priveşte posibilitatea înlocuirii membrilor PSD cu funcţii de conducere, Flutur a afirmat că PDL "este pregătit să ia măsuri de trecere a crizei şi măsuri economice şi că nu are o strategie de înlocuire din funcţii a membrilor PSD".

Astăzi expiră termenul de 24 de ore acordat de premierul Emil Boc PSD, pentru nominalizarea unui înlocuitor al lui Dan Nica la Ministerul Administraţiei şi Internelor. Comitetul Executiv al PSD a decis că îl susţine pe Nica şi a avertizat că, dacă acesta va fi revocat, miniştrii social-democraţi se vor retrage din Guvern.

Liderul PSD Mircea Geoană i-a adresat premierului Emil Boc o scrisoare în care afirmă că argumentele pentru revocarea ministrului de Interne Dan Nica sunt inacceptabile, că era necesară o discuţie prealabilă în CSAT pe acest subiect şi că social-democraţii nu dau curs cererii de remaniere. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic