x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Franks către liberali: Vreau să aud idei bune despre noul acord cu FMI

Franks către liberali: Vreau să aud idei bune despre noul acord cu FMI

30 Oct 2010   •   00:00

Şeful delegaţiei Fondului Monetar Internaţional în România, Jeffrey Franks, a afirmat, astăzi, la întâlnirea cu liderii PNL, că este interesat să asculte idei bune de la orice partid despre noul acord pe care statul român intenţionează să-l încheie cu Fondul.

"Noi am vrea să aflăm ce credeţi că facem bine şi ce credeţi că facem rău. Dar în mod special, în cadrul acestei vizite, suntem interesaţi să auzim ideile pe care le aveţi legate de viitorul acord pentru care ne vom întoarce în câteva luni să discutăm pentru că strângem idei şi vreau să iau idei bune de la orice partid politic", le-a transmis Franks liderilor liberali.

Răspunsul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, a fost prompt, spunându-le membrilor delegaţiei că au venit la locul potrivit.

"Atunci aţi venit în locul potrivit", i-a spus Antonescu lui Franks, potrivit Agerpres.

Reprezentaţii FMI s-au întâlnit luni cu o delegaţie a conducerii PNL formată din preşedintele partidului, Crin Antonescu, secretarul general Radu Stroe, vicepreşedinţii Daniel Chiţoiu şi Varujan Vosganian, ministrul Infrastructurii în guvernul liberal din umbră, Eduard Hellvig, precum şi ministrul din umbră al Economiei şi Finanţelor, Claudiu Doltu.

×
Subiecte în articol: politic