x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Frunzăverde: Propun ca sigla să fie o inimă

Frunzăverde: Propun ca sigla să fie o inimă

01 Feb 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, azi, că a propus ca formaţiunea să se numească Partidul Popular, să preia inclusiv sigla reprezentând o inimă, iar deciziile partidului să fie luate de Colegiul Director.

Frunzăverde a precizat, înainte de şedinţa Comisiei pentru Statut a PDL, că la Braşov a fost o discuţie foarte serioasă privind reorganizarea partidului, menţionând că apar două variante. El a spus că a propus ca PDL să se numească Partidul Popular şi să preia inclusiv simbolistica şi sigla - inima (sigla grupului PPE din PE - n.r.), iar a doua propunere este ca PDL să rămână aşa cum este, afiliat la Partidul Popular European şi să păstreze sigla deţinută în acest moment (trandafirul - n.r.).

Frunzăverde a arătat că el a propus şi o nouă organizare a partidului, ca principalul for de conducere să fie Colegiul Director, iar Biroul Permanent să fie un for mai simplu, format din preşedinte, secretar general, vicepreşedinte. Potrivit lui Frunzăverde, deciziile în partid ar trebui să fie luate de Colegiul Director, care să se întrunească o dată pe lună.

El a spus că luni încep discuţiile în partid inclusiv referitoare la organizarea Congresului şi a arătat că alegerile trebuie să se desfăşoare de jos în sus.

Sigla Grupului PPE din Parlamentul European este o inimă albastră, având în interior un cerc format din stelele UE.

×
Subiecte în articol: politic