x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea despre relaţia cu premierul: A fost încordată, acum e una calmă

Gabriela Firea despre relaţia cu premierul: A fost încordată, acum e una calmă

06 Dec 2017   •   14:22
Gabriela Firea despre relaţia cu premierul: A fost încordată, acum e una calmă

Relaţia cu premierul Mihai Tudose, care a fost încordată, a devenit una calmă, a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

"A fost una încordată. De azi este una calmă şi sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor şi trebuie să o ducem la bun sfârşit. Nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi. A fost un incident neplăcut peste care eu una am trecut", a precizat Firea, la finalul unei întâlniri cu liderii coaliţiei de guvernare. 

În legătură cu acuzaţiile conform cărora Mihai Tudose ar fi vrut să preia PSD, Gabriela Firea a arătat că "aşa părea săptămâna trecută". "După elementele care au fost săptămâna trecută şi după faptul că s-a acutizat şi s-a tensionat relaţia dintre noi, aşa părea la acel moment că se întâmplă. Am avut astăzi o discuţie şi pe această temă, dincolo de chestiunile care ne interesau mult mai mult, şi anume cele legate de buget, şi am lămurit toate aceste probleme care au apărut şi sperăm ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de tensiuni, pentru că ele nu sunt folositoare nimănui decât dau oxigen adversarilor noştri", a spus vicepreşedintele PSD. 

Edilul Capitalei a precizat că, împreună cu primarii de sector, au continuat miercuri discuţiile cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după ce anterior s-au întâlnit, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose şi cu vicepremierul Marcel Ciolacu. 

"Şi ieri şi azi am discutat atât cu preşedintele cât şi cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru că în şedinţa de Guvern va fi dezbătut şi adoptat bugetul pentru anul viitor şi am fost foarte interesaţi care este situaţia capitalei deoarece am vrut să ne asigurăm că proiectele noastre nu sunt compromise. Şi am primit aceste asigurări şi de la guvern şi de la dl preşedinte că toate proiectele începute, precum şi cele noi se vor putea derula în Capitală. Şi noi vrem să mulţumim pentru sprijin", a detaliat primarul general. 

Gabriela Firea şi primarii de sectoare au fost miercuri, la Parlament, pentru a se întâlni cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. La scurt timp după plecarea edililor, în biroul lui Dragnea au intrat premierul Mihai Tudose şi vicepremierul Marcel Ciolacu. AGERPRES

×