x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea ironică la adresa lui Voiculescu: ”Dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?”

Firea ironică la adresa lui Voiculescu: ”Dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?”

de Alice Petrescu    |    22 Mar 2021   •   14:43
Firea ironică la adresa lui Voiculescu: ”Dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?”
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatoarea PSD, Gabriela Firea îi critică pe liderii coaliției de guvernare, PNL - USR PLUS - UDMR, în special pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru intenția de a diminua veniturile medicilor și asistenților cu 48%.: „I-am prins iar cu minciuna”.

 

Prim-vicepreședintele PSD  susține că, potrivit liderilor de sindicat din Sănătate, scăderea veniturilor va ajunge la 48%.

„Iar toate acestea în pandemie! Așadar, iresponsabili sunteți dumneavoastră, cei din Guvernul PNL - USR - Plus, domnule Voiculescu, fiindcă fie nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți”, conchide Firea, pe pagina sa de socializare.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a negat recent existența unor discuții despre reducerea veniturilor angajaților din Sănătate.

„Am fost astăzi în vizită la un centru de vaccinare și la un spital. Am fost surprins să aflu de zvonurile împrăștiate de diverse persoane iresponsabile că guvernul ar avea în plan reducerea veniturilor medicilor în general, a personalului ATI sau a celor care duc în momentul ăsta greul pandemiei. Nu a fost nicio discuție în guvern sau în coaliție despre așa ceva, iar poziția Ministerului Sănătății vă asigur că este clară: nici gând”, a scris pe Facebook Voiculescu.

×
Subiecte în articol: gabriela firea