x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea neagă că vrea să plece la Ministerul Muncii: Resping categoric aceste dezinformări

Gabriela Firea neagă că vrea să plece la Ministerul Muncii: Resping categoric aceste dezinformări

05 Feb 2022   •   16:00
Gabriela Firea neagă că vrea să plece la Ministerul Muncii: Resping categoric aceste dezinformări

Gabriela Firea neagă că vrea să plece de la Ministerul Familiei la Ministerul Muncii și spunne că îl susține pe Marius Budăi, care „nu a greșit cu nimic în comunicarea publică”.

Gabriela Firea a postat sâmbătă pe Facebook un citat din Winston Churchill - „Calea cea mai scurtă către distrugere este să te iei la întrecere cu metodele adversarului” -, după care precizează că în ultimele zile se întâmplă tot felul de „lucruri bizare” și este „introdusă în tot felul de urzeli politice și provocări care nu au nicio legătură” cu ea și nici cu nevoile oamenilor.

Aceasta își încheie postarea menționând: „într-un noian de vorbe, declarații, promisiuni, atacuri, dezinformări, bețe în roate și printre garduri, noi ne vedem de muncă și găsim soluții concrete în domeniile pe care le gestionăm. Cum scriam la început: nu preluăm din metodele distrugătoare ale adversarilor. Declarați sau mocniți”.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea