x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate

Firea: Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2023   •   16:45
Firea: Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate
Sursa foto: Facebook

„Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate”, afirmă Gabriela Firea. Ea spune că PSD București a început pregătirile pentru următorul an electoral. „Suntem pregătiți pentru a face Bucureștiul trainic din nou”, transmite fostul primar al Capitalei.

„Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa orașul să se degradeze și mai tare, în timp ce actualii primari să se preocupe doar de lucruri mărunte și răfuieli politice. Știm cine sunt vinovații pentru cum a ajuns Capitala României și cred că au văzut asta și bucureștenii. Oamenii simt pe pielea lor minciunile din campania electorală și nu mai au răbdare. Este nevoie de soluții, iar PSD București a început pregătirile pentru următorul an electoral”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea arată că, împreună cu secretarul general al PSD, Paul Stănescu, parlamentarii și liderii organizațiilor de sector din București, a analizat situația în care se află proiectele propuse de PSD în București și care sunt acțiunile pentru următoarea perioadă.

„Echipa social-democrată din București este pregătită să revitalizeze proiectele începute și blocate după alegerile din 2020. Suntem pregătiți pentru a face Bucureștiul trainic din nou. Să-l salvăm din mâinile incompetente ale falșilor salvatori, care au câștigat alegerile prin furt și minciună”, încheie Firea.

(sursa: Mediafax)

×