x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Galaţi: Liberalii susţin că ar trebui făcută o coaliţie anti-PSD la Galaţi

Galaţi: Liberalii susţin că ar trebui făcută o coaliţie anti-PSD la Galaţi

08 Iun 2016   •   20:20
Galaţi: Liberalii susţin că ar trebui făcută o coaliţie anti-PSD la Galaţi
Vicepreşedintele PNL Galaţi, Tania Bogdan, a declarat miercuri că la nivelul judeţului Galaţi este necesară formarea unei coaliţii anti-PSD pentru a contracara această formaţiune 'care a condus ineficient judeţul şi municipiul Galaţi atâţia ani'.


Tania Bogdan a spus că nu este mulţumită de rezultatele obţinute de PNL la nivel local.

'Nu pot să spun că sunt foarte mulţumită de rezultatele PNL la Galaţi, dar având în vedere conjunctura politică din judeţul Galaţi, unde sunt trei partide de stânga care contează în alegeri, acestea sunt şi le acceptăm ca atare. Mesajul nostru după alegeri este că ar trebui făcută o coaliţie anti-PSD la Galaţi, propunere cu care ar trebui să venim noi liberalii pentru că este firesc să schimbăm ceva. Oamenii şi-au dorit totuşi să se schimbe lucrurile. Propunerea nu înseamnă că noi ne dorim funcţii sau că dorim negocieri în vreun fel, ci pur şi simplu dorim să facem o coaliţie împotriva acestui partid care a condus ineficient judeţul şi municipiul Galaţi, atâţia ani", a mai spus Bogdan.

PSD a câştigat alegerile pentru Consiliul Judeţului Galaţi obţinând 38,14% din voturile valabil exprimate, faţă de 24,46% cât a obţinut PNL. De asemenea, din totalul de 65 de primării, PSD a câştigat în 42 de localităţi, iar PNL în 19.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: galaţi psd