x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică GalatI - Pacuraru: "Nu au existat fraude"

GalatI - Pacuraru: "Nu au existat fraude"

08 Dec 2004   •   00:00

Senatorul PNL Paul Pacuraru a contrazis declaratiile liderilor Aliantei D.A. privind fraudarea alegerilor, declarand intr-un interviu ca nu au existat deturnari masive de voturi.

Click pentru a mari imaginea
Senatorul liberal a declarat pentru Jurnalul National ca in judetul in care a candidat, Galati, nu au existat asemenea fenomene. "In judetul in care am candidat, am verificat modul in care s-a desfasurat procesul de votare si am constatat ca nu au existat fraude sau deturnari masive de voturi", ne-a declarat Pacuraru. El a precizat insa ca nu se pronunta in privinta activitatii Biroului Electoral Central, la nivel national, pentru ca nu are informatii suficiente din alte judete.

Pacuraru a povestit pentru un cotidian central ca autobuzele cu alegatori care ar fi fost plimbati prin judete pentru a vota de mai multe ori ar fi fost de fapt inchiriate de o candidata a PRM, care a vrut sa trimita observatori la mai multe sectii de votare din Teleorman pentru a fi sigura ca nu se produc fraude. Conform lui Pacuraru, nici unul dintre acestia nu a votat de mai multe ori. Senatorul liberal, care a felicitat PSD pentru victoria in alegeri, a mai declarat ca "in afara de mici gainarii" nu se poate vorbi de deturnarea votului din 28 noiembrie. (Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic