x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: "Anastase încearcă să se victimizeze"

Geoană: "Anastase încearcă să se victimizeze"

11 Oct 2009   •   00:00

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, astăzi, referindu-se la afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, privind înlocuirea sa din funcţie cu Adrian Năstase, că acestea sunt "invenţii" ale Robertei Anastase, care încearcă să se victimizeze.



Întrebat, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, ce părere are despre afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, referitoare la înlocuirea sa din funcţie cu Adrian Năstase şi posibila suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Geoană a răspuns: "Avem treburi mai serioase de făcut".

Rugat să explice dacă s-a referit la posibila instalare a lui Adrian Năstase în fruntea Camerei Deputaţilor, preşedintele PSD a spus: "E pur şi simplu o invenţie a doamnei Anastase, care încearcă să se victimizeze şi să retrăiască momentul apocaliptic de acum doi ani. E atât de banală încercarea penibilă a doamnei preşedinte Anastase. Îi urez mult succes. Este un preşedinte excepţional al Camerei Deputaţilor şi, cu toată ironia şi respectul, cred că ar trebui să continue".

×
Subiecte în articol: politic