x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: "Decizia privind şefia PSD nu poate a fi lăsată la cheremul unor mici jocuri de culise"

Geoană: "Decizia privind şefia PSD nu poate a fi lăsată la cheremul unor mici jocuri de culise"

04 Feb 2010   •   00:00

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, astăzi, referitor la tandemul Diaconescu-Mitrea, că, în opinia sa, contează mai mult ce cred cei care votează, el apreciind că decizia privind şefia PSD este mult prea importantă pentru a fi lăsată la cheremul unor mici jocuri de culise.

Solicitat să facă un comentariu referitor la tandemul Mitrea-Diaconescu, confirmat de Mitrea înainte de Congres, Geoană a spus: "Contează mai puţin ce îşi propun unii colegi, contează mai mult ce cred cei care votează, care nu sunt în această sală şi care nu vor fi nici măcar la Congres în sală".

"E o decizie mult prea importantă ca să o lăsăm doar la cheremul unor mici jocuri de culise", a adăugat liderul PSD, citat de Mediafax.

El a precizat că nu vede Consiliul Naţional ca pe o modalitate de a face precampanie electorală, ci ca pe un for statutar.

Întrebat cum comentează faptul că Mitrea face precampanie, afişând două bannere şi distribuind un program în sala Consiliului Naţional, Geoană a apreciat că fiecare are stilul său.

"Fiecare cu stilul său. Eu sunt preşedinte, am obligaţia de a impune un ton serios şi echilibrat acestei dezbateri, aşa cum sunt convins că va face şi Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional", a spus Geoană.

El s-a arătat convins că la Consiliul Naţional se va permite spunerea unor adevăruri, chiar a unor lucruri care nu convin, dar a apreciat ca utilă această reuniune.

"Azi vom avea clarificări cu privire la candidaturi şi la anumite poziţionări. O să fie mici vocalize, mici precampanii electorale, eu nu văd Consiliul Naţional ca o modalitate de a face precampanie electorală, ci ca pe un for statutar", a spus Geoană.

El şi-a manifestat convingerea că social-democraţii vor şti să decanteze între dezamăgirea momentului electoral prin care au trecut şi interesele profunde ale partidului pentru perioada care vine. (V.A.)

 


×
Subiecte în articol: politic