x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: Încă de la formarea coaliţiei, se evoca posibilitatea schimbării Guvernului în septembrie

Geoană: Încă de la formarea coaliţiei, se evoca posibilitatea schimbării Guvernului în septembrie

02 Oct 2009   •   00:00

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, joi seară, la TVR, că "în discuţiile de la începutul acestei coaliţii, chiar cu domnul Băsescu, când domnul Stolojan era candidat pentru prim-ministru, chiar evoca posibilitatea schimbării Guvernului şi a lui Stolojan în luna septembrie".



"Doamna Udrea anticipa în urmă cu două luni de zile că în luna septembrie PSD-ul va fi dat afară de la guvernare. Mi-aduc chiar aminte că, în discuţiile de la începutul acestei coaliţii, chiar cu domnul Băsescu, când domnul Stolojan era candidat pentru prim-ministru, chiar evoca posibilitatea schimbării Guvernului şi a lui Stolojan în luna septembrie. Deci din punct de vedere al strategiei electorale, pentru anul electoral 2009, prinderea PSD-ului într-o coaliţie pentru a plăti şi noi costul crizei a făcut parte din strategie. Am ştiut acest lucru , ne-am asumat acest risc. Ne-am asumat acest cost şi pentru că avem milioane de români care ne-au votat şi pe care e bine ca PSD-ul să-i protejeze fiind la guvernare", a spus Mircea Geoană.

Geoană a adăugat că, stilul lui Traian Băsescu "de a provoca o criză şi apoi inocent să spună «Nu sunt eu, este domnul Boc» evident a fost un gest deliberat de rupere a acestui protocol".

(MEDIAFAX)

×
Subiecte în articol: politic