x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: Să nu cumva să fie o făcătură de tipul celei din 2004, cu Stolojan

Geoană: Să nu cumva să fie o făcătură de tipul celei din 2004, cu Stolojan

17 Mai 2009   •   00:00

Mircea Geoană, a declarat, referitor la informaţiile privind desemnarea lui Boc ca şi candidat de rezervă al PDL pentru Cotroceni, că ar putea fi vorba despre "o făcătură de tipul celei folosite în 2004, când Stolojan a fost înlocuit cu Băsescu în cursa pentru alegerile prezidenţiale".



"Nu mă interesează subiectul. Să nu cumva să fie o făcătură de tipul celei folosite în 2004, când Teodor Stolojan a fost înlocuit cu Traian Băsescu în cursa pentru prezidenţiale. Niciun candidat de dreapta, în acest an, nu are o şansă reală. Lumea vrea o schimbare, iar schimbarea vine numai de la PSD", a spus Mircea Geoană, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor despre informaţiile privind desemnarea lui Emil Boc ca rezervă pentru alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a vizitat, duminică, localităţile vrâncene Gologanu, Vrâncioaia şi Nereju, în cadrul campaniei electorale de promovare a candidaţilor partidului pentru Parlamentul European. Prima oprire a fost în localitatea Gologanu, unde Mircea Geoană a mâncat în casa unei localnice. Femeia, Aftenia Bătrânu, l-a servit cu sarmale şi caş cu roşii şi castraveţi.

Modernizarea satului românesc şi a agriculturii au fost principalele teme abordate de Mircea Geoană, în discursul său ţinut în localitatea vrânceană Gologanu.

"Câştigarea unui mandat de preşedinte nu este o chestiune personală. Dacă vrei să fii preşedinte, trebuie să ai un plan al tău pentru români, iar eu nu mă voi lăsa până nu voi împlementa în România un proiect de modernizare a satului românesc. Ce am văzut astăzi la Gologanu, în unul dintre satele româneşti, mi-a arătat foarte clar că se poate. Se poate să accesăm bani eruopeni pentru infrastructură, se poate să modernizăm satul românesc", a adăugat Geoană.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic