x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană şi Băsescu, inţeleşi pe moţiune

Geoană şi Băsescu, inţeleşi pe moţiune

de Carmen Vintila    |    25 Aug 2007   •   00:00

Moţiunea de cenzură anunţată de PSD ar avea şanse să treacă, după cum a susţinut ieri liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. "Inclin să cred că sunt şanse ca această moţiune să treacă...

C.V. Tudor

Moţiunea de cenzură anunţată de PSD ar avea şanse să treacă, după cum a susţinut ieri liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. "Inclin să cred că sunt şanse ca această moţiune să treacă... Nu exclud varianta ca Geoană şi Băsescu să fie inţeleşi", a spus Vadim, precizănd că PRM nu s-a răzgăndit şi nu va vota moţiunea, fiindcă nu vrea să-i dea satisfacţie lui Băsescu "căruia Geoană ii face un cadou nesperat tocmai cănd se aştepta mai puţin". "Dacă, prin absurd, moţiunea va trece, Guvernul Tăriceanu o să cadă drept in capul lui Geoană, care se sinucide politic", a arătat liderul PRM.

Potrivit acestuia, in cazul in care moţiunea va trece, Băsescu va face propuneri inacceptabile pentru funcţia de premier, pentru a se ajunge la alegeri anticipate. Pe de altă parte, Vadim a anunţat că nu va deschide lista de candidaţi a PRM pentru alegerile europarlamentare. "M-am găndit că pot trage partidul, dar m-ar fura şi mai mult. Nu las eu funcţia de vicepreşedinte al Senatului", a spus Vadim.
Totodată, liderul PRM a anunţat că i-a retras sprijinul politic lui Constantin Duţu pentru că "a căzut la pace cu impostorii de acolo".

×
Subiecte în articol: politic