x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion a întrerupt prezentarea candidaților la alegerile parlamentare și a plecat la Galați

George Simion a întrerupt prezentarea candidaților la alegerile parlamentare și a plecat la Galați

de Redacția Jurnalul    |    22 Sep 2024   •   16:20
George Simion a întrerupt prezentarea candidaților la alegerile parlamentare și a plecat la Galați
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele AUR, George Simion, a întrerupt duminică prezentarea candidaților formațiunii sale pentru alagerile parlamentare, desfășurată în Capitală, și a plecat la Galați, însoțit de mai mulți membri AUR.

 Acesta a întrerupt evenimentul de prezentare a candidaților AUR pentru Parlamentul României pentru a merge să fie alături de românii afectați de inundații.

„Am fost la sinistrații din Moldova. Ieri a fost ziua mea și pot să vă zic că nu mi-a tihnit, nu era ceva în regulă, nu am fost pe deplin mulțumit. Mi-au rămas în minte lacrimile celor care și-au pierdut toată agoniseala de o viață. Și de aceea nu sunt mulțumit nici de desfășurarea acestui eveniment de până acum, am ceva în suflet și vreau să vă mărturisesc lucrul acesta. Spiritul mișcării noastre este altul, acela de a fi lângă români și pentru români”, a declarat președintele AUR, potrivit unui comunicat al formațiunii.

Acesta a spus că vrea să întrerupă evenimentul și să oprească inclusiv campania pentru alegerile prezidențiale în care se află pentru următoarele zile pentru a putea merge și a fi alături de locuitorii din Galați, afectați de inundațiile din ultimele zile.

„De aceea vreau să întrerupem acest eveniment și vreau să oprim campania pentru următoarele zile. Vă cer să oprim aici prezentarea și să ne urcăm în mașini pentru a fi alături de oamenii necăjiți, pentru a munci la reconstrucția caselor dărâmate”, a mai spus George Simion.

După ce și-a încheiat discursul, George Simion s-a îndreptat către o mașină și a plecat, în coloană, alături de mai mulți reprezentanți AUR, către județul Galați.

×