x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion: „Marcele, ne vedem în turul 2!”

George Simion: „Marcele, ne vedem în turul 2!”

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   18:40
George Simion: „Marcele, ne vedem în turul 2!”

 „Marcele, și tu, la fel ca și ceilalți pesediști înaintea ta, vei avea aceeași soartă. Abia aștept turul 2 ca să pot să te bat și să dau românilor șansa de a avea un președinte al lor, nu impus din altă parte”, reacționează liderul AUR, George Simion, după congresul PSD.

„George Simion: Marcele, ne vedem în turul 2! Deși departe, pregătindu-mă să iau cuvântul la CPAC în Mexic, am citit câteva pasaje din discursul lui Marcel Ciolacu. Un discurs tipic pesedist, în care ei, cei care au condus România în ultimii 35 de ani, care au vândut țara pe bucăți, ne spun cum, de fapt, ei ne-au salvat și cât de mult s-au sacrificat pentru noi. Ipocrizie în stare pură! Însă, citind discursul lui Marcel Ciolacu, o întrebare mi-a trecut prin minte: el oare a trăit în aceeași țară cu noi toți? Nu de alta, dar Marcel mai avea puțin și ne spunea că PSD este un partid nou apărut, care nu a guvernat niciodată România și că nici măcar nu e prim-ministrul țării. Parcă Marcel era în băncile opoziției”, afirmă George Simion.

El spune că mai multe aspecte din discursul lui Marcel Ciolacu i s-au „părut revoltătoare, însă unul a ieșit în evidență: un președinte PSD vorbind despre românii din diaspora, plângând pe umărul acestora, în condițiile în care PSD este cauza principală pentru care românii și-au părăsit țara în ultimii 35 de ani”.

„Un alt lucru: să auzi niște lideri socialiști, progresiști, încercând să adopte un discurs conservator…deja e fățărnicie dusă la extrem. Cum pot fi crezuți cei din PSD că ei apără valorile sfinte ale poporului român, câtă vreme la Bruxelles o votează pe Ursula, câtă vreme implementează politici progresiste? Practic, astăzi, liderii PSD s-au adunat cu același scop ca de fiecare dată în ultimii 35 de ani: pentru a se vota ei între ei, pentru a-și împărți funcții și pentru a-și păstra în continuare aceleași avantaje, locuri călduțe, pentru ei și sinecurile lor. S-a văzut și azi că ei trăiesc o viață a lor, în lumea lor, departe de cea a pensionarilor și a românilor care muncesc din greu de la o lună la alta pentru a-și câștiga traiul, pentru a-și întreține familiile. Ei trăiesc într-o Românie a lor, una a opulenței, a avantajelor, a sinecurilor și a posturilor plătite cu bani grei din buzunarele românilor, în vreme ce pensionarii trăiesc adevărate drame în „era recalculării pensiilor”. De aceea, niciodată un lider PSD nu va putea să înțeleagă prin ce trec românii. Marcele, și tu, la fel ca și ceilalți pesediști înaintea ta, vei avea aceeași soartă! La fel au mai zis și Năstase, și Geoană, și Ponta că vor câștiga alegerile prezidențiale. Abia aștept turul 2 ca să pot să te bat și să dau românilor șansa de a avea un președinte al lor, nu impus din altă parte”, adaugă Simion.

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor adaugă că unii comentatorii și jurnaliștii de pe la „televiziunile aservite sistemului că erau contrariați că nu a fost AUR atacat la congresul PSD”.

„Nu e problemă, nici în 2020 nu ne-au băgat în seamă. Să o facă și acum și ne vedem cu ei în turul 2! Orice alte scenarii avansate de „analiștii politici”, de către „deontologii” televiziunilor sunt doar simple fantezii, menite să ne denigreze”, încheie Simion..

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×