x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion: O să fac live-uri în fiecare zi din Camera Deputaţilor, chiar cu riscul de a primi sancțiuni

George Simion: O să fac live-uri în fiecare zi din Camera Deputaţilor, chiar cu riscul de a primi sancțiuni

09 Feb 2022   •   11:59
George Simion: O să fac live-uri în fiecare zi din Camera Deputaţilor, chiar cu riscul de a primi sancțiuni
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul AUR, George Simion a anunțat, miercuri, că va continua să facă live-uri în fiecare zi din Camera Deputaţilor, chiar dacă va primi sancţiuni.

Declaraţia copreşedintelui Alianţei pentru Unirea Românilor vine după ce Comisia de regulament a Camerei a decis, miercuri dimineaţa, că live-urile din plenul forului legislativ vor fi permise, dar numai din perimetrul arondat grupului parlamentar respectiv, scrie Antena3.

"Deci deputaţii vor fi privaţi de telefoane şi angajaţi, probabil, ca să nu mai filmeze tot ce am filmat. S-a votat 4 la 1, la unele amendamente, şi 4 la 2 - ăsta a fost votul din comisie. Nu vom mai avea voie să facem live-uri. O să facem live-uri în continuare, nu e nicio problemă, o să fac live în fiecare zi din Camera Deputaţilor, până se învaţă domnii din coaliţia majoritară să nu mai pună pumnul în gură opoziţiei", a spus Simion, la finalul şedinţei.

Întrebat de jurnaliști dacă va face live-uri şi cu riscul primirii unor sancţiuni, Simion a răspuns: "Da, îmi vor reduce 50% din indemnizaţie. Eu oricum donam 90% din indemnizaţie. Deci vor lua bani cum iau ei de obicei, de la gura orfanilor".

 

×
Subiecte în articol: george simion