x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL: George Tuță este noul primar al Sectorului 1 din București. ”Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile”

PNL: George Tuță este noul primar al Sectorului 1 din București. ”Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile”

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2024   •   08:58
PNL: George Tuță este noul primar al Sectorului 1 din București. ”Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile”

Anunțul a fost făcut de Partidul Național Liberal.

”După numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector, George Tuță este noul primar al Sectorului 1!

Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuță. Au mai rămas două secții unde reprezentanții USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secțiilor de vot. La secția 27, am solicitat intervenția poliției naționale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la fața locului.

De asemenea, atragem atenția că la nivelul aparatului administrativ al Sectorului 1 se tergiversează deplasarea președinților de secții către Biroul Electoral de Sector, modificându-se inclusiv procedurile de predare a sacilor cu voturi.

Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile și să oprească orice încercare de a pune mâna pe sacii cu voturi”, scriu reprezentanții PNL Sector 1 pe o rețea socială.

Sursa: Antena3/CNN

×