x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gigi Becali: "Dacă voi fi condamnat, vă jur că mut şi mormintele părinţilor mei din ţara asta"

Gigi Becali: "Dacă voi fi condamnat, vă jur că mut şi mormintele părinţilor mei din ţara asta"

07 Feb 2013   •   17:30
Gigi Becali: "Dacă voi fi condamnat, vă jur că mut şi mormintele părinţilor mei din ţara asta"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Gigi Becali a confirmat existenţa unei discuţii între patru ochi cu peşedintele PNL, Crin Antonescu, dar spune că s-a hotărât să rămână în PNL, fără să mai aştepte termenul de 7 zile care i-a fost acirdat pentru a lua o decizie.

"Gata, m-am hotărât! Rămân în PNL. Nu trebuie să îi comunic această decizie preşedintelui. Trebuia să îi comunic dacă îmi dădeam demisia. Nu m-a dat nimeni niciun ultimatum.

A fost o discuţie pe care stabilisem să o avem după alegeri, după ce se mai liniştesc apele. Să vedem ce facem, mă întorc în PNG, rămân în PNL...

Crin Antonescu mi-a spus
Nu am de gând să candidez pentru vreo funcţie în PNL la Congresul partidului. Am avut o convenţie cu Crin Antonescu, mi-a spus de la început .

Voi avea discuţii cu toţi membrii marcanţi ai partidului să îi întreb dacă vor să rămân sau să plec din partid.

Vă jur că nu am dat nici 5 bani ca să intru în partid. De fapt, am plătit 500 de euro, cotizaţia pe un an.

Vă jur că dacă la proces, pe 11 februarie, se dă un alt verdic, dar vă spun eu că nu se va da, o să mut şi mormintele părinţilor mei din România. Nu o să vreau nici să mai respir în ţara asta."

×
Subiecte în articol: gigi becali pnl crin antonescu