x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gigi Becali știe „tratamentul” pentru coronavirus. „O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni”

Gigi Becali știe „tratamentul” pentru coronavirus. „O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni”

08 Mar 2020   •   19:08
Gigi Becali știe „tratamentul” pentru coronavirus. „O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Gigi Becali crede că România, la fel ca celelalte țări ortodoxe, nu va avea probleme cu COVID-19, dacă cetățenii vor merge la slujbe.

Eu spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic.

România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul... Se face Sfânta Liturghie și se spune ‘Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală’. Așa va fi în țările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt țări în care se face Sfânta Liturghie, a declarat Becali, la România TV.

×
Subiecte în articol: Covid-19 gigi becali