x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gigi Becali va sustine PDL la alegerile pentru Primăria Capitalei

Gigi Becali va sustine PDL la alegerile pentru Primăria Capitalei

de Mediafax    |    25 Feb 2012   •   14:21
Gigi Becali va sustine PDL la alegerile pentru Primăria Capitalei

Presedintele PNG, George Becali, a declarat ca, desi sustinuse nominalizarea lui Liviu Negoita pentru primaria Capitalei, optiunea PDL a fost alta, iar formatiunea sa o va sustine, pentru ca a decis sa se alieze cu liberal-democratii in alegerile pentru Bucuresti.

Becali a facut aceste declaratii la sediul PDL Bucuresti, unde a avut o intalnire cu vicepresedintele PDL Elena Udrea, care a durat mai mult de o ora.

"Am intrat deja intr-o coalitie la Capitala, cu organizatia Bucuresti. Daca este surpriza si asa au hotarat aliatii mei nu pot sa spun. Nu mai pot sa fiu chiar Becali ala pe care il stiati pana acum, pentru ca nu mai sunt eu comandantul', a spus europarlamentarul.

El a precizat ca stie cine va fi candidatul PDL la Primaria Generala si a subliniat ca este o alta persoana decat aceea pe care o dorise el.

"Eu stiu cine este. Eu am avut o alta optiune, tot din PDL, dar... Eu va pot spune ce optiune am avut eu. Nu va pot spune surpriza de care a zis doamna Udrea. Optiunea mea a fost Negoita. Dar se pare ca e o persoana care sta mai bine in sondaje decat Negoita. Este membru PDL, chiar un membru marcant", a spus Becali.

Europarlamentarul nu a oferit alte informatii, insa intrebat in legatura cu zvonurile care au circulat potrivit carora o optiune ar fi Cristian Preda, Becali si-a criticat dur colegul din Parlamentul European.

"Doamne fereste! M-am inteles intr-adevar ca facem o intelegere si plecam impreuna, dar daca e Preda, imediat plec acasa. Dar ce, eu ma duc cu unu sa pierd? La pierzanie nu ma duc niciodata! Ce sa castige Preda? Pai Preda face 2% , il bate Oprescu, face 98% si el 2%. Daca o face si 2%...', a comentat Becali.

×