x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: I-aş sugera lui Ponta să îşi ia de tot vacanţă din politică

Gorghiu: I-aş sugera lui Ponta să îşi ia de tot vacanţă din politică

31 Iul 2015   •   17:39
Gorghiu: I-aş sugera lui Ponta să îşi ia de tot vacanţă din politică

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis, vineri, premierului Victor Ponta, ''să îşi ia de tot vacanţă din politică''.

''Fiecare merită o vacanţă. Din păcate, premierul tot are vacanţă în ultima vreme. I-aş sugera să îşi ia de tot vacanţă din politică, ăsta e singurul mesaj onest pe care pot să îl transmit'', a spus vineri Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, întrebată de jurnalişti ce mesaj are pentru premierul Victor Ponta, care a plecat în vacanţă.

Copreşedinţii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu au fost prezenţi, vineri, în judeţul Dâmboviţa, unde au efectuat o vizită la fabrica Arctic din Găeşti şi au susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL Dâmboviţa din Târgovişte. Programul vizitei a cuprins şi o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţ, la Casa Sindicatelor Târgovişte.

Vicepremierul pentru securitate naţională Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, va exercita, în perioada 29 iulie-9 august, atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a Guvernului, potrivit unei decizii a premierului publicată miercuri în Monitorul Oficial. AGERPRES  

×
Subiecte în articol: alina gorghiu