x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Platforma România 100 - principiile de la care porneşte proiectul Cioloş, compatibile cu programul PNL

Gorghiu: Platforma România 100 - principiile de la care porneşte proiectul Cioloş, compatibile cu programul PNL

17 Oct 2016   •   21:02
Gorghiu: Platforma România 100 - principiile de la care porneşte proiectul Cioloş, compatibile cu programul PNL

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, afirmă că principiile de la care porneşte proiectul premierului Dacian Cioloş sunt compatibile cu programul liberalilor.

"Platforma România 100 - principiile de la care porneşte proiectul Dacian Cioloş sunt compatibile cu programul PNL. Read&share", a scris Gorghiu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Principiile platformei lansate de Cioloş: O Românie fără corupţie şi cu o clasă politică responsabilă

Premierul Dacian Cioloş a lansat luni seară Platforma România 100, o platformă care trece în revistă 10 principii "ale unei guvernări pentru cetăţeni", însoţite de mai multe proiecte naţionale despre care prim-ministrul în funcţie crede că "ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor".

În document, Cioloş reaminteşte că a promis că nu va candida la alegerile parlamentare şi spune că decizia sa "rămâne fermă".

"Mandatul de premier pe care l-am preluat în noiembrie 2015 a avut obiectivul de a asigura stabilitatea politică şi economică a ţării. Totodată, a avut rostul de a da partidelor politice răgazul necesar să se reformeze, să recâştige încrederea oamenilor, să se deschidă mai mult spre societate. Unele partide nu par să fi mers pe această cale. Acest an de guvernare excepţională, independentă politic, a fost pentru ele doar o formă de a trage de timp, pentru a lăsa să se domolească energiile descătuşate de #Colectiv. În esenţă, modul lor de a se raporta la oameni, la alegători a rămas acelaşi. (...) Vă propun Platforma #Romania100 - România la 100 de ani - 10 principii ale unei guvernări pentru cetăţeni, însoţite de un portofoliu de proiecte naţionale care cred că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor. O platformă pentru a ne recâştiga încrederea în România şi în noi înşine", arată prim-ministrul în documentul citat. AGERPRES

×