x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu, atac la Cîțu: Brusc devine mieluşel şi vrea consultare cu specialiştii PSD! Nu-l credem!

Grindeanu, atac la Cîțu: Brusc devine mieluşel şi vrea consultare cu specialiştii PSD! Nu-l credem!

de Alice Petrescu    |    29 Mar 2021   •   13:43
Grindeanu, atac la Cîțu: Brusc devine mieluşel şi vrea consultare cu specialiştii PSD! Nu-l credem!
Sursa foto: Lucian Alecu

Vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu a recţionat pe pagina sa de socializare, după ce luni premierul Florin Cîţu a anunțat că este dispus să discute cu specialiştii social-democraţi, pentru a găsi cele mai bune soluţii de combatere a pandemiei. „Brusc, Cîțu devine mielușel și vrea consultare cu specialiștii PSD! Nu-l credem”.


Social-democratul spune că nu crede că oferta lui Cîţu este una serioasă şi este, oricum, tardivă, după ce premierul a ignorat constant propunerile venite chiar şi din partea profesorului Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. El îl acuză pe premierul Flroin Cîțu că vrea doar să folosească PSD drept scut

Până zilele trecute spunea că suntem analfabeți și nu știm să citim bugetul! Acum, vrea doar să folosească PSD drept scut! E speriat rău de indignarea populară în fata restrictiilor haotice, comunicate catastrofal.Guvernarea tip Cîțu = mitocănie politică + amenințări la adresa românilor + cifre măsluite + primitivism economico-social, conchide Grindeanu.

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că este pregătit să asculte și opinia specialiștilor din PSD în privința măsurilor pentru combaterea răspândirii Covid-19. Referitor la proteste, șeful Executivului a spus că înțelege oboseala oamenilor, după un an de pandemie de coronavirus, dar că e nevoie de încă un efort până când majoritatea populației va fi vaccinată.

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu