x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Drulă știe, doar se face ca nu știe și aude selectiv

Grindeanu: Drulă știe, doar se face ca nu știe și aude selectiv

03 Ian 2022   •   18:00
Grindeanu: Drulă știe, doar se face ca nu știe și aude selectiv

„Cătălin Drulă știe, doar se face ca nu știe și aude selectiv”, este reacția lui Sorin Grindeanu la criticile care i-au fost aduse de fostul ministru al Transporturilor. Drulă a caracterizat drept gafă declarația lui Grindeanu, potrivit căruia ar fi în lucru doar 80 km de autostradă.

„Domnul Drulă știe, doar se face ca nu știe și aude selectiv. Acesta este probabil motivul pentru care a semnat un contract pentru completarea SF Ploiești- Brașov în care: pe o pagină scrie negru pe alb 30 de luni pentru etapa I și 46 de luni pentru etapa a II (cu startul logic după finalizarea primei etape!); iar pe altă pagină scrie că sunt 46 de luni care includ etapa I + etapa a II-a! Vorbim de un contract din care fiecare înțelege ce vrea și despre care Cătălin Drulă se laudă că l-a urmărit cu atenție în perioada în care a fost ministru. L-a urmărit atât de atent încât nici el nu mai știe ce scrie în el! Sau știe prea bine?! Domnul Drulă încearcă să mute atenția opiniei publice, spunând că licitația a fost lansată pe vremea ministrului Lucian Bode și trece cu nonșalanță peste faptul că de fapt el, Cătălin Drulă, a semnat un contract vag și interpretabil”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El amintește că, parcursul celor 10 luni care au trecut de la semnarea contractului, în 8 luni Cătălin Drulă a fost titular al acestei instituții.

„Domnul Drulă se face ca nu înțelege nici ce aude. Dovadă...reacția sa la cei peste 80 de km de drum de mare viteză care au termen contractual de finalizare anul acesta: adică 2022. Și fără să mă antepronunț, am spus simplu- peste 80 de km: 1. Sectorul de autostradă Chiribiș – Biharia, în lungime de 28,55 km 2. Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, cuprins între Craiova și Robănești, de 17,7 km 3. Tronsonul 2 al Drumului de mare viteză al Drumului Expres Craiova-Pitești, cuprins între Robănești și Valea Mare, de 39,85 km. Nu vreau să reamintesc de promisiunile domnului Drulă care vorbea de deschiderea circulației pe 100 km de autostradă în 2021: a lăsat zero km deschiși + 24 de km de autostradă (pe Sebeș-Turda lotul 2)- cu lucrări blocate. Drulă, kilometrii de autostradă nu au nume! Și am promis deja că nu tai panglici”, conchide Grindeanu.

Reacția lui Grindeanu vine în contextul în care fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a caracterizat drept ”gafă” declarația lui Grideanu, potrivit căruia ar fi în lucru 80 km de autostradă, arătând că în acest moment sunt în lucru 293 km de autostradă și drum expres.

„Mi-am zis că sunt emoțiile începutului, dar se cam adună gafele ministrului Grindeanu… Să nu știi că ai în lucru 300 km de autostradă și drum expres și să spui că e deja cam mult”, a criticat Drulă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu