x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Haşotti, despre scandalul de plagiat: E o încercare de a plagia democraţia de la Cotroceni!

Haşotti, despre scandalul de plagiat: E o încercare de a plagia democraţia de la Cotroceni!

19 Iun 2012   •   07:31
Haşotti, despre scandalul de plagiat: E o încercare de a plagia democraţia de la Cotroceni!

Scandalul plagiatului in cazul premierului Ponta este menit sa distraga atentia opiniei publice de la situatia din PDL. Iata ce spune la RFI liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti. "Cand cineva simte ca i se scufunda corabia, incearca sa dea foc la toata flota!", a comentat liberalul la RFI, aluzie la o implicare a presedintelui Traian Basescu.

Puiu Hasotti e convins ca Victor Ponta nu a comis un plagiat in lucrarea sa de doctorat, asa cum il acuza revista Nature, care citeaza o sursa anonima. "Si eu il ascultam cu foarte multa atentie pe premier si tonul relaxat si argumentele invocate ma fac sa ii dau maximum de credibilitate", spune liderul senatorilor PNL, potrivit RFI.

Puiu Hasotti sustine faptul ca "este acum o moda, moda plagiatelor. Din pacate, cred ca aceasta chestiune tine de incercarea de a plagia democratia de la Cotroceni! Daca Victor Ponta are dreptate si eu sunt sigur ca are, (scandalul) nu face decat sa mai arunce inca o pata asupra atmosferei generale din Romania, asupra eternelor scandaluri, a circului politic care se declanseaza din cand in cand".

"In momentul cand cineva simte ca i se scufunda corabia, incearca sa dea foc la toata flota! Cam asa s-ar rezuma: sa piara totul, de vreme ce pier si eu!", continua senatorul liberal.

Intrebat de ce crede ca scandalul de plagiat in cazul premierului Victor Ponta apare acum, Puiu Hasotti a raspuns: "Pentru ca acum este momentul. Este starea asta critica din PDL si cineva de pe la Cotroceni isi imagineaza ca daca ar crea acest scandal, ar abate atentia opiniei publice de la ceea ce se intampla in PDL, cu presedintele Basescu, probabil, scaderea in popularitate".

×