x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică HELP! MINISTRULUI COMUNICAȚIILOR ȘI SOCIETAȚII INFORMAȚIONALE I S-A FURAT DECLARAȚIA DE AVERE

HELP! MINISTRULUI COMUNICAȚIILOR ȘI SOCIETAȚII INFORMAȚIONALE I S-A FURAT DECLARAȚIA DE AVERE

de Dan Constantin    |    22 Dec 2015   •   00:03
HELP! MINISTRULUI COMUNICAȚIILOR ȘI SOCIETAȚII INFORMAȚIONALE I S-A FURAT DECLARAȚIA DE AVERE

Un accident informatic sau o fraudă sunt probabilele cauze ale disparitie majoritații paginilor din declatatia de avere a domnului ministru al Comunicațiilor și Societatii Informatice. Declaratiile de avere si Declaratiile de interese ale ministrilor din cabinetul Ciolos pot fi vizualizate pe pagina de internet a Guvernului. Ele au aparut , cu o sigura exceptie, respectand termenul maxim de 30 de zile de la instalarea în functie. Ministrului BOSTAN Marius Raul i-a fost lasată, de sămânță,de răufăcători, doar prima pagina a declarațiiei de avere. A fost ,credem, lovitura la pont, pentru ca declarația de interese este intactă și poate fi citită de poporul muncitor în integralitate.

AVEM TOATĂ INCREDEREA CA SPECIALISTII DIN MINISTERUL SOCIETĂȚII INFORMATICE VOR DEPISTA IN TIMP RAPID BANDA CARE A ATENTAT LA AVEREA DIN SCRIPTE A MINISTRULUI BOSTAN ȘI A DOAMNEI GELA BOSTAN.

PS Este de vazut dacă aceiași răufacatori specializați care l-au atacat pe dl Bostan la paginile declarației de avere au reușit să fugă cu TOATĂ DECLARAȚIA DE AVERE A MINISTRULUI JUSTIȚIEI, Raluca Prună, singura din cabinetul Ciolș fară nici o informație disponibila despre avere și interese.
 

×