x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Igaş: Când Rus a fost ministru de Interne, ministerul a fost condus, avea strategie şi direcţie

Igaş: Când Rus a fost ministru de Interne, ministerul a fost condus, avea strategie şi direcţie

02 Mai 2012   •   05:51
Igaş: Când Rus a fost ministru de Interne, ministerul a fost condus, avea strategie şi direcţie

Vicepresedintele PDL si fost ministru al Administratiei si Internelor Traian Igas a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca Guvernul Ponta nu se poate baza pe votul sau in Parlament, dar a precizat ca, atunci cand Ioan Rus a fost ministru al Internelor, "ministerul a fost condus".

"Eu sunt senator, am fost membru al Guvernului Boc si e clar ca nu voi vota un alt Guvern. Victor Ponta nu se poate baza pe votul meu, dar ii urez succes si reformele pe care eu le-am inceput la Ministerul de Interne sper ca vor fi continuate, deoarece au fost reformele care au ajutat sistemul", a declarat Traian Igas.

In legatura cu nominalizarea lui Ioan Rus la Ministerul de Interne, Traian Igas a apreciat ca atunci cand Rus a mai fost la conducerea acestui minister, "ministerul a fost condus".

"Daca la Ministerul de Interne vine Ioan Rus, din ce am vazut pe parcursul anilor in care domnia sa a fost ministru de Interne, ministerul a fost condus. Si marea problema a acestui minister este atunci cand nu este condus. In perioada domniei sale, ministerul avea o anumita strategie si directie", a adaugat Igas, care a precizat ca spera ca "lucrurile bune incepute la acest minister sa fie continuate, lasand la o parte coloratura politica".

Ministerul Administratiei si Internelor a fost impartit, in Cabinetul propus de Victor Ponta, intre Victor Paul Dobre, care se va ocupa de Administratie, si Ioan Rus, care va gestiona portofoliul Internelor.

×