x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

01 Aug 2006   •   00:00
TARICEANU - Ancheta pe disparitia lui Omar
Guvernul va verifica daca disparitia lui Omar Hayssam a fost determinata de eventuale defectiuni interne ori suprapuneri de atributii la nivelul serviciilor de informatii sau de lacune legislative "ori de comportament" ale unor institutii, a declarat ieri, pentru Mediafax, premierul Tariceanu (foto). Comisia infiintata de Guvern va verifica si modul in care Parchetul si alte institutii cu atributii in domeniu au utilizat informatiile pe care le-au primit in legatura cu omul de afaceri sirian si va propune masuri pentru remedierea eventualelor lipsuri constatate.

LISTA CATRE CNSAS - PNL isi verifica demnitarii
PNL va transmite CNSAS, in cursul acestei saptamani, o lista cu 156 de liberali carora ar urma sa li se verifice dosarele pentru a se vedea daca au facut sau nu politie politica. Potrivit lui Flutur, este vorba de 156 de demnitari ai partidului - parlamentari, ministri, secretari de stat, presedinti de organizatii judetene, membri ai Biroului Permanent Central si ai Comitetului Executiv - si vor urma cei care au functii in PNL inclusiv la nivel local. "Speram intr-un gest asemanator si din partea celorlalte partide", a mai spus el.

BASESCU - Aniversare la UM 0-2000
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la inmanarea drapelului de lupta al Unitatii Militare 0-2000, specializata in Structuri de Informatii Militare, informeaza Mediafax. Seful statului a fost prezent la Buzau cu ocazia implinirii a cinci ani de la infiintarea primei structuri de informatii militare de tip tactic din Armata romana. Seful statului a sustinut un discurs in care a avut cuvinte de lauda la adresa cadrelor militare din unitatea 0-2000, a urmarit o simulare organizata de militarii din unitate si dupa inmanarea drapelului de lupta.

PD - Proiect legislativ pentru subventii
Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, a declarat ieri ca PD a finalizat o strategie prin care numarul familiilor care ar putea beneficia de subventii pentru intretinerea pe timp de iarna ar putea creste de la 1,1 milioane la 1,8 milioane. Ministrul a anuntat ca PD a finalizat un proiect legislativ prin care numarul familiilor care vor beneficia pe timp de iarna de subventii pentru energia termica va creste de la 500.000 la un milion, iar numarul familiilor care vor primi ajutoare pentru gaze se va majora de la 600.000 la 800.000.

×
Subiecte în articol: politic