x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

29 Iul 2006   •   00:00
HASOTTI - Liberalii cer pedistilor sinceritate
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a cerut democratilor sa spuna daca Traian Basescu a gresit vreodata. Hasotti considera ca este imposibil de acceptat ca un om sa fie perfect, chiar daca este presedinte. El a mai afirmat ca PD se manifesta ca un partid aflat la putere, dar in interiorul Aliantei desfasoara "cea mai acerba opozitie". Hasotti a mai aratat ca i-ar fi crezut pe democrati ca sunt obiectivi, "cum pretind", daca in ultimul timp ar fi avut un singur cuvant critic la adresa lui Basescu.

PLANURI - PRM vrea sa-l dea jos pe Basescu
Liderul PRM, C.V. Tudor, a anuntat ieri ca va initia, in toamna, procedura de suspendare din functie a presedintelui Basescu. Vadim a precizat ca a contactat si alti sefi de partide pe aceasta chestiune, care s-au aratat de acord. Liderul PRM nu a vrut insa sa-i nominalizeze pe cei cu care a discutat, dar a aratat ca "situatia e coapta de mult" si ca pe seful statului "nu-l mai apuca Craciunul in functie". Potrivit liderului PRM, presedintele se afla in incapacitatea fizica si mentala de a-si indeplini mandatul. (Carmen Vintila)

SEFII SRI SI SIE - PD contesta decizia Parlamentului
Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere parlamentare au dat un vot lipsit de valoare juridica asupra demisiilor directorilor SRI si SIE, intrucat ele nu aveau competenta regulamentara in acest domeniu, a precizat ieri secretarul general al PD, Vasile Blaga. Ca urmare, democratii au adresat comisiilor juridice o cerere pentru analiza asupra temeiniciei legale si regulamentare a deciziei adoptate joi de Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului, a mai spus Blaga.

×
Subiecte în articol: politic