x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

01 Apr 2006   •   00:00
CRESC PENSIILE. Premierul Tariceanu a anuntat ieri ca va propune la urmatoarea sedinta a Guvernului majorarea pensiilor sub 3.010.000 lei vechi, cuantumul urmand a fi stabilit de Executiv. Aceasta crestere ar urma sa fie alocata pana la sarbatorile de Pasti. Premierul a precizat ca va mai propune o crestere a pensiilor in acest an, care sa se aplice de la 1 septembrie. (C. Vintila)

CADEREA GUVERNULUI. Cabinetul Tariceanu va cadea cel mai probabil dupa ce Comisia Europeana va emite un raport favorabil privind Romania, prin retragerea ministrilor PD din Executiv, moment in care si presedintele Basescu ar putea acuza public coruptia din structurile guvernamentale, au declarat ieri surse din Alianta pentru Mediafax.

CAZUL DOBRE. Premierul Tariceanu s-a aratat ieri convins ca va fi gasita o persoana la fel de competenta pentru a fi numita in locul lui Paul Victor Dobre, in replica la afirmatiile presedintelui Traian Basescu care sustinea ca Dobre este eficient la MAI pentru experienta dobandita in inundatii. (Carmen Vintila)

×
Subiecte în articol: politic