x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Interceptări Omar Hayssam - MIRA nu este implicat

Interceptări Omar Hayssam - MIRA nu este implicat

de Jurnalul National    |    15 Ian 2008   •   00:00

17:19 • Ministrul de Interne, Cristian David, a susţinut că nu există elemente care să conducă la ideea că instituţia pe care o conduce a avut vreo implicare în cazul interceptării discuţiilor telefonice între procurorul Ciprian Nastasiu şi Omar Hayssam.




Ministrul de Interne, Cristian David, a susţinut că nu există elemente care să conducă la ideea că instituţia pe care o conduce a avut vreo implicare în cazul interceptării discuţiilor telefonice între procurorul Ciprian Nastasiu şi Omar Hayssam.

"Până la acest moment nu avem elemente care să conducă la ideea că MIRA a avut o implicare în acest dosar”, a spus David, răspunzând unor întrebări legate de solicitarea făcută de preşedintele Comisiei de control al activităţii SRI, Radu Stroe, privind cazul interceptărilor. David a precizat însă că la MIRA  se desfăşoară o verificare a aspectelor semnalate de Radu Stroe. Preşedintele comisiei SRI a spus la sfârştul săptămânii trecute ca MIRA,  Poliţia de Frontieră, SRI şi CSAT să se sesizeze în legătură cu afirmaţiile din transcriptul discuţiilor telefonice între procurorul  Nastasiu şi Omar Hayssam şi să informeze opinia publică, media şi comisiile parlamentare de resort, SRI sau SIE, după caz.

×
Subiecte în articol: politic